• Namn Organisation
  • Totalt 0 deltagare
  • Om du har anmält dig men fått förhinder så kan du avanmäla dig här:

gbf_maillogga

Jubileumsår med dunder och brak

Ibland säger man att vår bransch är konservativ men mycket har förändrats under de senaste 25 åren. Våra medlemmar har stort fokus på kvalitet, arbetsmiljö, säkerhet och hälsa. Vi hittar nya samarbetsformer och verktyg för att effektivisera byggprocessen, även om det finns mycket mer att göra inom dessa områden.

Vi pratar inte längre bara om energieffektivitet och avfallshantering utan om ett hållbart samhälles alla aspekter. Nya generationer kommer in i branschen och sätter sitt avtryck på företagens strategier och kräver att vi tar ett större ansvar för klimatet.

Läs Christina Lööfs julhälsning

Draft, date eller bara ett unikt tillfälle …

Göteborgs Byggmästareförening vill vara ”en naturlig och lättillgänglig mötesplats för göteborgsregionens byggintressenter”. Ett utmärkt exempel på detta är den årliga mingelkvällen med studenter och företagsrepresentanter. Tisdagen den 27 november var det åter dags

Läs referatet från mingelkvällen

Inte varje dag man firar 125 år

En minnesvärd och succéartad kväll i byggmästarnas tecken – kanske en liten blygsam föraning av vad som kan hända när Göteborg ska fira 400 år. Den 8 november firade byggmästareföreningen 125 år med jubileumsmiddag på Park Avenue Hotel.

Läs Lars O. Carlssons referat och titta på foton

Lindbäcks Lean på Lindholmen …

Torsdagen den 20 september besökte byggmästareföreningen de nya studentbostäderna på Plejadgatan på Lindholmen i Göteborg. Entreprenaden omfattar tre hus, uppbyggda av moduler och tillverkade på Lindbäcks effektiva fabrik i Piteå.

Läs ett referat från studiebesöket