Kommande aktiviteter

A Working Lab – innovationsprojekt + byggprojekt = framtidens smarta kontor

Studiebesök ⋅ 2020-01-23Lägg till i kalender

Kontorshuset A Working Lab på Chalmersområdet är en smart byggnad, en arena för idé- och kunskapsutbyte mellan akademi, näringsliv och samhälle. Byggnaden är unik eftersom den redan under byggnationen var en testbädd för flera spännande och viktiga innovationsprojekt, exempelvis energismarta lösningar, gröna multifunktionella ytor samt lärandemiljöer - något av en stimulerande utmaning för alla inblandade parter! Vill du veta mer om A Working Lab så bjuder Byggmästareförening in dig i ”framtiden” … till Chalmers torsdagen den 23 januari 2020.

Mer information och anmälan

Föreningsstämma 2020

Föreningsstämma ⋅ 2020-04-16Lägg till i kalender

Välkommen att delta i föreningens årsstämma den 16 april kl 17. Stämman kommer att genomföras via dator eller telefon och med endast ett fåtal deltagare på plats på Ekmansgatan.

Med tanke på den mycket speciella situationen som just nu råder i vårt samhälle med anledning av Corona-viruset kommer vi att senarelägga stipendieutdelning och efterföljande middag till efter sommaren.

 

Mer information och anmälan

Brf Viva – för dig som vill bo och leva hållbart

Studiebesök ⋅ 2020-03-10Lägg till i kalender

Guldheden är för många synonymt med grönska, tillgänglighet och bra infrastruktur. Läget, med bland annat omedelbar närhet till centrum, Chalmers och Sahlgrenska, stärker självfallet områdets attraktionskraft. Med Brf Viva vill nu Riksbyggen komplettera med ännu en pusselbit – ett ansvarsfullt, hållbart boende. Välkommen att ta del av alla innovationer – både tekniska och sociala.

Mer information och anmälan