Studiebesöket den 26 mars senareläggs ännu en gång

Vi tvingas ha lite mer is i magen när det gäller riktigt heta Brf Viva ...

I samarbete med Riksbyggen bjöd vi in våra medlemmar till ett högintressant studiebesök vid Doktor Allards Gata i Guldheden, där Riksbyggen byggt 132 unika och spännande lägenheter. Många anmälde sig till besöket – men så fick Riksbyggen den positiva nyheten att man var nominerad till Kasper Sahlinpriset och att prisutdelningen skulle ske samma dag som vårt studiebesök. Inga problem – nytt datum bestämdes och det skulle visa sig vara klokt.

Projektet vann Kasper Sahlinspriset – ett jättestort GRATTIS till Riksbyggen och Brf Viva!

En sådan fin utmärkelse tillsammans med all annan uppmärksamhet som projektet fått innebär självfallet att vårt studiebesök nu blivit om möjligt ännu mera intressant – men så kom coronaviruset ...

Nu tvingas vi tyvärr ännu en gång flytta på studiebesöket och i skrivande stund är inget datum bestämt. Dock är en sak säker – vi ger oss inte – så fort allt lugnat ner sig på virusfronten kommer vi att återkomma med ett nytt datum.

Det tycks för övrigt som om inte bara projektet satsat på hållbarhet – även denna inbjudan tycks ha lång livslängd. På återhörande!

Christina Lööf
Göteborgs Byggmästareförening
070-205 99 61 · christina.loof@gbgbf.se