Utdelning av yrkes- och teknikerstipendierna

Publicerat den 12 juni 2015

Skolavslutning på Bräckegymnasiet

Studentexamen och skolavslutning innebär att GBF får nöjet att dela ut stipendium och diplom till ett antal duktiga elever. Bräckegymnasiet höll skolavslutning den 4 juni med sedvanligt firande i skolans verkstad innan utspring. Lokalen var vackert pyntad och stämningen var på topp. Att ta studenten är ju lite speciellt, man går ut i vuxenlivet och lämnar den trygga gymnasietiden bakom sig.

De tre lyckliga stipendiaterna var Isak Johnsson, Amar Talic och Patric Börjesson Pippola.

De tre lyckliga stipendiaterna var Isak Johnsson, Amar Talic och Patric Börjesson Pippola. De har alla varit föredömen i klassen och tagit stort ansvar under studietiden.

Den 12 juni var det avslutning på YRGO på Lindholmen och rektor Svante Boström delade ut diplom till YH-eleverna i skolans aula. GBF delade ut stipendier till Jimmy Nordström och Leo Molander för fina studieprestationer, både teoretiskt och praktiskt. Därefter blev det tårtkalas i klassrummet och avtackning av lärarna Gunnar och Bengt.

I anslutning till detta är det glädjande att kunna konstatera att samtliga elever i byggingenjörsklassen har fått jobb och i många fall på deras respektive LIA-företag.