Möten med studenter och företag på VARM

Publicerat den 23 november 2017

Den 21 november genomfördes arbetsmarknadsmässan VARM på Chalmers, en mötesplats för teknologer och företag inom samhällsbyggnadssektorn. Göteborgs Byggmästareförening medverkade precis som föregående år genom att tillsammans med föreningen Samhällsbyggarna stå värd för studentloungen.

Värdar i studentloungen – Helena Tellberg, ordförande i Samhällsbyggarna region Väst och till vardags på Peab, samt Christina Lööf, vd på GBF.

– För oss är arbetsmarknadsdagen ett fint tillfälle att träffa studenter och berätta om föreningens verksamhet, säger Christina Lööf, vd på GBF. Jag har bland annat informerat om vårt stipendium Byggmästaren som belönar bra examensarbeten.

Årets mässa lockade hela 90 utställande företag, varav många är medlemmar i Göteborgs Byggmästareförening. Det är högtryck i samhällsbyggnadssektorn och det märktes tydligt denna dag. I studentloungen kunde mässbesökarna fika och vila fötterna en stund, innan det var dags för nya möten med potentiella arbetsgivare.

VARM arrangeras av studenter vid Chalmers V-teknologsektion (samhällsbyggnad) samt AE-sektionen (affärsutveckling och entreprenörskap).